Personvernerklæring og generelle vilkår

Personvern

Hvem vi er

Hegg Teknologi er et enkeltpersonforetak som driver med web-utvikling for enkeltpersoner eller bedrifter. Vår nettstedsadresse er https://heggteknologi.no

Forbehold

Vi tar forbehold om at kan være feil og mangler i denne personvernopplysningen. Det vil videre bli brukt pronomen som; vi, vår, vårt, oss. Alle disse ordene refererer til Hegg Teknologi eller https://heggteknologi.no. 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

I denne seksjonen vil du få en oversikt over hvilken innformasjon og opplysninger vi samler om deg.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjema

Hvis du tar i bruk kontaktskjema på denne nettsiden, vil disse dataene lagres for videre kommunikasjon. 

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord. Vi deler ikke privat innformasjon som navn, epost og telefon-nummer med andre enn ansatte i Hegg Teknologi.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Du kan selv velge hvilke informasjonskapsler og hvor lenge disse skal lagres når du først besøker nettsiden vår.

Personopplysninger om deg som relaterer til et kundeforhold vil oppbevares til et eventuelt brudd mellom begge parter. Dette forlanger at det ikke omfatter opplysninger som er  lagret og bevart med hensyn til juridiske, administrative og sikkerhetsmessige årsaker.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Opplysninger om deg blir også brukt for å samle innformasjon om nettstedstrafikk som er anonymisert. Dette gjøres gjennom utvidelsen Google Site Kit.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Google Site

Vi bruker Google Site Kit for å samle nettstedstrafikk for https://heggteknologi.no. Dette omfatter tredjepartsverktøy som Google Analytics, Google AdSense og Google Search Console. 

Kontaktskjema

Gjennom bruk av våre kontaktskjemaer/priskalkulatorer godkjenner du å bli kontaktet for fremtidige tilbud fra Hegg Teknologi. Denne informasjonen blir videre brukt for å opprettholde kommunikasjon for et mulig samarbeid.

Kontaktinnformasjon

Spørsmål og bekymringer vedrørende personvern på denne nettsiden sendes til:

Epost: personvern@heggteknologi.no

Andre henvendelser sendes til:

Epost: post@heggteknologi.no

Generelle vilkår

Priskalkulatoren

Vi gjør oppmerksom på at estimatet som bli gitt gjennom vår priskalkulator ikke er et bindende tilbud, og Hegg Teknologi eller andre bedrifter som driver med web-utvikling trenger ikke behandle dette estimatet som et fast tilbud. Dette estimatet er kun for å gi en pekepinn på hvilket prisområde din nettside vil havne på. Vi må dermed kikke på størrelsesomfanget for din spesifikke nettside før vi kan avtale en fast pris.

Ved å sende inn skjemaet i priskalkulatoren godkjenner du at du kan bli kontaktet av Hegg Teknologi i ettertid for tilbud og nyttig informasjon. Les mer om rettighetene du har om opplysninger vi har om deg her.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner