Hjemmeside for din bedrift

Lage hjemmeside til din bedrift?

Vi leverer brukervennlige og moderne hjemmesider til norske bedrifter. En ny hjemmesiden vil være like god i bruk på mobil som på en datamaskin. Du kan enkelt administrere din egen nettside etter lansering. Har du noen spørsmål får du svar fra en pålitelig webdesigner raskt. Å lage en nettside behøver ikke bli et omfattende prosjekt. Nøkkelen ligger i tett samarbeid.

Home-header-sphere
Lage ny hjemmeside for bedrift. Responsive hjemmesider som passer for alle.
Home-header-half_circle
Home-header-sphere_small
Home-header-wave

La deg bli sett

Et butikkvindu for dine kunder

Din bedrifts nettside er et butikkvindu for de besøkende. Derfor er det viktig at hjemmesiden gjenspeiler det din bedrift står for. En moderne og rask nettside som får frem ditt budskap er essensielt for å gjøre dine besøkende om til nye kunder. Du ønsker med andre ord å vise frem din yrkesstolthet, kunnskap og hvorfor de skal velge akkurat deg. 

hjemmeside er et butikkvindu for dine potensielle kunder.

Få din nye hjemmeside slik du ønsker

God arbeidsmetodikk sørger for gode resultater

Kartlegge dine ønsker

Vi tar kontakt med deg for å kartlegge dine ønsker og behov. Vi informerer deg om våre tanker rundt prosjektet og du mottar et uforpliktende tilbud fra oss. 

Vi utvikler hjemmesiden din

Når tilbudet er akseptert setter vi igang med utvikling av siden din. Vi arbeider i et utviklingsmiljø, som vil si at ingenting vil skje med din eksisterende nettside, om du har en.

Publisere din nye hjemmeside

Når du er 100% fornøyd, lanserer vi den nye hjemmesiden på ditt domene. Vi tester at alt fungerer slik det skal. Gratulerer! 🤝

En god hjemmeside skaper resultater. Gjør dine besøkende om til kunder.

Vi legger ikke noe mellom linjene

Vi ønsker å levere en hjemmeside du stolt kan vise frem. Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd. 

Når vi skal sette i gang med nettsiden, gjør vi undersøkelser om din bedrift før vi setter i gang. Dette innebærer blant annet gjennomgang av sosiale medier, og andre kanaler hvor vi kan hente informasjon. Dermed får vi en oversikt over hvilket materiale vi allerede har å jobbe med før utviklingen begynner. Vi legger inn alt av bilder og innhold på siden, slik at det blir et helhetlig godt inntrykk gjennom hele nettsiden.

Alle våre nettsider leveres med integrasjon mot Google, slik at du blir synlig under søk. Vi kan tilby standard oppsett mot Google, eller legge fokus på å bli synlig på nett. Alt avhenger av dine ønsker og behov. Vi kan også levere oppsett av Facebook Pixel og Google Tags på din hjemmeside.

Alle våre nettsider leveres med et mobilvennlig grensesnitt. I dag vil de aller fleste av dine kunder besøke din nettside via mobilen, derfor er det viktig at også hjemmesiden deres er optimalisert for mindre enheter. 

En effektiv nettside er essensielt for å kunne bevare dine potensielle kunder på ditt nettsted så lenge som mulig. Undersøkelser viser til at 1 av 2 kunder forlater en nettside dersom det tar mer enn 6 sekunder å komme inn på den. Vi leverer effektive nettsider som konverterer.

Be om et tilbud

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv så mye du kan om hvordan du ønsker vi skal utforme din nettside. Dette kan innebære alt fra betalinger på nett i form av nettbutikk til en vanlig statisk hjemmeside for din bedrift. Dette gjør det enklere å estimere pris på din nye nettside. Vi gleder oss til å høre om ditt nye prosjekt.