Digital Markedsføring

La kundene komme til deg

Vi leverer målrettede annonser for Google og Facebook. Vi analyserer hvordan dine kunder gjennomfører kjøp idag, hvordan de finner deg og demografisk informasjon for å danne et bilde av din målgruppe. Hos oss betaler du en fast sum én gang i måneden og i retur får du en rapport for perioden. Dermed slipper du uforutsette kostnader.

Digital markedsføring grafisk animasjon. Beskriver markedsføring som nødvendig for å synes.
sosiale medier

Øk omsetningen

Annonsering i sosiale medier

Annonsering gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram skaper et solid grunnlag for å nå din målgruppe. Som en av verdens største plattformer for annonsering, kan vi finne dine potensielle kunder.

Vi bidrar gjennom hele prosessen fra innhenting av informasjon om egne kunder til publisering av dine annonser. Vi kommer med et forslag, du godkjenner vårt forslag (eller kommer med innvendinger), og vipps så når du nye potensielle kunder.

Bli synlig på nett

Markedsføring med Google Ads

Google Ads er annonser som eksisterer i Google sin søkemotor. Slike annonser kan bringe deg til toppen av søk med definerte søkeord, eller fungere som remarketing annonser for besøkende som har vært på ditt nettsted. Vi gjøre tester for å optimalisere dine annonser, slik at du skal få så mye ut av annonsekronene dine som mulig.

Grafisk illustrasjon av google ads.

Kom i gang med digital markedsføring

Be om et tilbud

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Skriv litt om hvordan markedsføringsstrategi dere bruker idag og hva dere ønsker å se mer av fremover. Hva slags tjenester eller produkter tilbyr dere idag?